КУПЕТЕ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА С 30% ОТСТЪПКА | Код: SUN30ALL | Валидност: до 31.10.2018 | Детайли

КУПЕТЕ ВСИЧКИ ДИОПТРИЧНИ СТЪКЛА С 10% ОТСТЪПКА  Валидност: до 31.10.2018

 

Гаранция за най-добра цена и качество!

Гаранция за най-добра цена!

  • Ако откриете онлайн същия продукт на по-ниска цена в срок до 14 дни след вашата покупка, ние ще ви възстановим разликата
  • Изпратете ни URL адреса на e-mail: office@probvaiochila.bg
  • Офертата не може да се комбинира с други отстъпки и промо кодове

*моля прочетете условията на валидност на офертата

 

Гаранция за най-добра цена!

Probvaiochila.bg предлага най-голямото разнообразие на слънчеви и диоптрични очила онлайн на възможно най-добри цени! Ако откриете наша стока маркирани с надпис „Гаранция за най-добра цена!“ на по-ниска цена в друг сайт, уведомете ни в срок до 14 дни след вашата покупка и ние ще ви възстановим разликата.

Как да се възползвам от гаранцията за най-добра цена?

Просто ни изпратете URL адреса на сайта, на който сте открили стоката с по-ниска цена на нашия e-mail: office@probvaiochila.bg. Ние ще проверим офертата и ако модела и цвета са същите, ще ви я продадем на същата цена.

Валидност:

Гаранцията за най-добра цена важи за всички диоптрични рамки и слънчеви очила, маркирани с надпис „Гаранция за най-добра цена!“. Продуктът на по-ниска цена трябва да е абсолютно идентичен (модел, цвят, размер) и да се продава онлайн от дилър, упълномощен от официалния дистрибутор на съответната марка. За да сравним цените, ние ще проверим и дали уебсайта има други приложими разходи свързани с покупката – транспорт и други. Валидността на гаранцията е 14 дни след направената покупка.

Кога гаранцията за най-добра цена не важи?

Гаранцията не може да се комбинира с други отстъпки и промоционални кодове. Гаранцията не важи за стоки продавани на търг, от неупълномощени дилъри, както и за стоки, които не са в наличност.

Какво се случва след като ви изпратя e-mail със същия продукт на по-ниска цена?

В срок до 14 дни от вашата покупка, Probvaiochila.bg ще потвърди и ще ви възстанови разликата в сумите по банков път. Имате право да се възползвате от гаранцията за най-добра цена един път на продукт и един път на поръчка. Минималната разлика в сумите, която възстановяваме е 2лв.